Är du intresserad av att få hjälp genom coaching?

Anmäla ditt intresse till Anne Axell Tel 0036706086824 eller på mail axell@palomino.se

 

Kurs om hur du köper rätt häst! Detta är en kurs som hjälper dig att tänka på alla saker som är viktiga inför, under och efter ett hästköp. Gå till min nya hemsida för att se alla kurser:  www.anneaxell.com

 

 

 

 

Behöver du komma vidare i din ridning/hantering av hästen, så hjälper jag dig gärna framåt!

Känns det inte längre roligt att gå till stallet, blir drömmarna inte förverkligad?

Du är fortfarande glad för hästen och tänker hela tiden, att snart ska jag komma igång, men där är alltid något i vägen.

Det ska vara roligt att gå till stallet, där ska finnas en framtidsplan, du ska känna dig trygg med din häst!

Jag är en kvinna född -57 som har ägnat mig hela mitt liv åt hästar. Jag har provat på nästan alla grenar av sporten, hoppning, fälttävlan, dressyr, körning, western, jakt, klassisk ridning, utställning, premiering och mycket mycket mera. Jag är utbildat sadelmakare och har ämnat många år som hästförmedlare, har varit hingsthållare och undervisat många ryttare. Man blir aldrig färdigutbildat som hästmänniska, men jag har nog sett och hört det mesta genom åren.

Jag har också ramlat av och skadat mig många gånger och har även upplevd skräck för att sätta mig på hästen igen och genomgått stora funderingar på, om det verkligen var värd att fortsätta.

Det är det....det vet alla som har blivit fast vid hästarna, det är nästan omöjligt att släppa det igen. Det är en livsstil.

Är du drabbad av tveksamhet att sätta dig på din häst igen eller tar det emot när du går till stallet? Har du en sambo som kommer med kommentarer om, varför du har hästen kvar, när du än dock inte rider? Går du till stallet och mockar och fodrar och tänker, ja jag måste också igång, men jag väntar till våren, just nu är det taskigt väder, eller hästen har inga skor på, eller ja, jag måste banta lite först?

Då ska du tänka på, vad det kan vara värd att få hjälp på vägen!

Jag hjälper dig med mental träning och en plan , så du kommer vidare och får din gamla känsla igen, när det gick som bäst. Det är inte lätt att göra det ensam, och jag har års erfarenhet om hur man kan gå till väga för att uppfriska självförtroendet.

Du behöver inte lasta och åka iväg och göra oöverskådliga saker för att träna. Jag hjälper dig på telefon eller messenger, så du kan göra dina övningar hemma med din häst i lugn och ro.

Kontakta mig för ett gratis personligt samtal, där jag får ett överblick över situationen, då kan vi tillsammans bestämma om jag har ett paket som skulle kunna passa dig!

Välkommen att skriva till axell@palomino.se

eller ringa till 00366086824

Eller också kan du skicka vänförfrågning på Facebook och skriva på messenger!

Jag ser fram emot att prata med dig:)

 

 

Här finns en kurs för dig som vill köpa rätt häst från början. Jag har handlat med hästar i över 20 år och vet precis vad man ska tänka på när man köper häst. Denna kursen är en ca 2 timmar lång beskrivning av vad du ska tänka på både före och efter köpet så inget går galet. Gå till www.anneaxell.com för att titta på alla kurser som finns.