Utöver vi föder upp Palominohästar så gör vi detta:

20141106_4

Jens är utbildat murare och är numera grävmaskinist.

Anne är utbildat sadelmakare och är numera social entreprenör.

Väldigt kort om oss:) Då vi inte är unga längre finns det en hel del att tillägga vilket kommer så småningom. Vi har varit gifta i över 25 år och gör det mesta tillsammans.

De senare åren har vi börjat att hjälpa människor med hälsa och ekonomi och detta har lett oss till en mycket spännande livsstil, där vi träffar mycket folk och reser en hel del.

Resandet är ju inget ovant för någon av oss, och jag (Anne) har rest väldigt mycket innan, då jag har haft en period i mitt liv som hästhandlare, men nu är det mycket mera avslappnat och fantastiskt att kunna hjälpa folk framåt och nå deras mål.

Vad har gjort att vi har hamnat i den situationen?

Vi har alltid varit driftiga och jobbat mycket fysiskt, byggd hela våran gård upp med ridbana, ridhus, boxar, och även huset har vi renoverat, samtidigt med att vi har skött våra jobb. Så hände det som man inte förväntar sig som stark person, kan hända, att min kropp sa ifrån och ville inte mera. Jag hade ont överallt, orkeslös och blev totalt deprimerad. Jag  stod med ca 25 hästar i stallet och visste inte vad jag skulle göra. Jag släpade mig genom dagarna och några av våra vänner ställde upp och hjälpte.

Så blev jag bjuden på en visning om några produkter och trodde väl inte speciellt mycket på produkter över huvud tagit, men när jag hörde att där var 90 dagars garanti, det vill säga att jag kunde få pengarna tillbaka om det inte fungerade, så tänkte jag att det måste ju fungera, annars hade firman ju inte existerat längre och den var över 20 år gammal.

Jag köpte några produkter och redan efter 14 dagar kände jag en markant skillnad och blev bättre och bättre. Jens hade inte så stort förtroende häller på kosttilskott men såg ju att jag frisknade till, så han började också. Han tyckte inte han kände någonting men efter några månader kom han på att han ju inte hade varit sjuk eller förkyld, där han innan, så fort han blev lite blöt, blev omedelbart förkyld. Han började även att ta andra produkter och märker stor skillnad nu.

Är man nöjd med något måste det testas på allt och alla. Vi hade kompisar som frisknade till och som även använde det på sina katter, och när jag en dag hämtade hem våran ponny som jag hade lånat ut på foder och hon var täckt med stora sår på hela kroppen av eksem (fodervärden hade inte haft täcke på henne ute som jag hade sagt de skulle) Tänkte jag att där kunde ju inte hända något om jag provade produkterna på henne. Produkterna är nemligen helt naturliga ingredienser utan några tillsatser, så funkar det inte, så skadar det inte.

Jag gav ponnyn några av produkterna och jag gav henne samma dos som till människor och jag har aldrig sett eksem försvinna så fort på en häst. Hon fick inte eksem igen, jag var naturligtvis försiktig med henne, men hon behövde aldrig täcke igen.

Före: tyvärr blir bilderna inte rättvisa, hon hade såskorpar i hela pälsen som inte syns.

20141103_121006

20141103_12102620141103_121017

Efter ca 2 månader

20150529_8

20150529_7

Nu blev jag ju självklart nyfiken vad det annars kunde hjälpa på, så Maersk som hade proteinutslag på hals och sadelläge fick också prova på, och vips var det borta. Till och med min veterinär tyckte det var fantastiskt.

20170526_29

Våran hund fick för ett par år sedan knutor på kroppen och den ena testikel blev jättestor och vi fasade för att vi nu skulle av med våran hund. Även han fick börja på Ambrotose, för vad hade vi att förlora? Knutarna finns fortfarande, men det har slutat att växa och Kvick är frisk och glad, nu snart 15 år gammal.

Så ni kan förstå att vi är glada för våra produkter och önskar att hjälpa andra att må väl också.

Jag jobbar numera med detta på heltid och hjälper även andra att komma igång som entreprenörar. Jens är också en del av det och reser gärna med när det händer något på uteplan. Vårt mål är att även han kan njuta av fördelen vid att jobba som social entreprenör och vara oberoende av att stiga upp klockan oförskämd på morgonen och vara borta hela dagen.

Skulle du vara intresserad av produkterna eller om du har lust att höra om hur vi jobbar så är du hjärtligt välkommen:)